Free songs

Om oss

iturf

iturf är ett litet företag, där kvalitet, kundservice och snabba beslutsvägar är ledord. Genom att hålla nere de fasta kostnaderna, så kan ni som kund ta del av ett lägre pris utan att ge avkall på kvalitet och service.

För större uppdrag och projekt som kräver annan kompetens än den vi har, tar vi hjälp av vårt breda nätverk. Vi ser till att koordinera allt (om du önskar) så att du har kontakt med så få personer som möjligt.

Då vi jobbar väldigt tätt med våra samarbetspartners klarar vi av att hålla leveranser och kan även skräddarsy kunderns önskemål. Med vår tajta organisation kan vi även garantera att det vi gör blir 100% bra och professionellt.

 
Mikael PerssonKort om ägaren:
Mikael Persson heter jag och är född 1962. Jag bor i Höllviken med familj , som består av min fru Susan och mina underbara barn som är Henric, Jesper och Louise.

Sedan 1982 har jag jobbat som polis och inom denna genre har jag tjänstgjort inom många avdelningar. Sedan dryg 15 år tillbaka arbetar jag på Länskriminalavdelningen. Mina arbetsuppgifter är varierande, bl a med internationella kontakter. Genom mitt jobb har jag god kunskap om att hantera allt som kan uppstå mellan olika parter.

2005 kom jag i kontakt med Padeln för första gången i samband med semester i Spanien. Därefter har jag fastnat i sporten och genom att vid flertal tillfällen besökt Costa del Sol kusten varje år, har jag skapat kontakter och lärt mig mycket om spanjorernas mentalitet. Jag är även en av initiativtagarna till Malmö Padelclub där jag sitter i styrelsen.

Jag håller även på att knyta upp samarbete med ledande spanska företag kring racketar, bollar, skor, väskor och konfektion. Jag vill möjliggöra för padelklubbar och padelanläggningar att göra inköp direkt från tillverkaren i Spanien, för att på så sätt få tillgång till de bästa märkena och priserna.